Ekspres Lån

ekspraslan

Ekspresslån, expresslån, ekspres lån, expreslån – der er mange navne, der egentlig beskriver det samme type lån. Ekspresslån, som vi har valgt at kalde det, er lån, som sker rimelig hurtigt. Det er en type lån der tages, når du eksempelvis skal låne penge med det samme – mens du eventuelt er i en butik, og står ved siden af din helt nye fladskærmsfjernsyn, som du gerne vil erhverve.

 

Du har sikkert set mange af reklamerne for sådanne ekspresslån, da de alle proklamerer, at det kun tager 15-20 minutter at låne pengene til dit nye fjernsyn, køkken eller noget helt tredje. Tidsperioden er essentiel, da du gerne vil have dine nyindkøbte ting med det samme – og det får du også, når du benytter dig af et ekspres lån.

 

Disse lån er aldeles smarte, da du kan låne penge til de ting, som du vil købe, med det samme. Der er ingen grund til at snakke med en bankrådgiver eller udfylde masser af formularer, da du kan gøre det mens du er ude at shoppe. Du kan dog også tage disse lån, når du er på internettet – og der går det lidt hurtigere.

Ekspresslån på internettet

Inden vi sætter os dybere ind i ekspresslån på internettet, så er der mange der gerne vil forstå forskellen imellem ekspresslån fra Ekspres Bank og generelle ekspresslån.
Ekspres Bank er en bank, der har specialiseret sig i udlån og kreditter til private. Det er ofte Ekspres Bank, der står bag de lånemuligheder, der er i butikkerne. Lån fra Ekspres Bank er ofte blevet sat lig med ekspresslån, da navnet minder om hinanden, men det er ikke nødvendigvis korrekt.

forretningsmand

Vi benytter termen ekspresslån til at beskrive hurtige lån generelt.

 

Lad os så derefter komme tilbage til ekspresslån på internettet. Der er åbenlyse fordele ved at tage et ekspresslån på internettet, end hvis du er inde i en fysisk butik. Fordelene er, at du har længere tid til, at overveje dit lån, og sætte dig ind i hvor meget du gerne vil låne. I en fysisk butik er du sat under et indirekte pres fra omgivelserne, og det kan sløre dine bedømmelses- og beslutningsevne.

 

Udover bedømmelses- og beslutningsevnen, kan du også afslutte din lånoptagelse med god samvittighed, da du har taget dig tid til at sætte dig ind i lånet. Men nu skal det ikke lyde som om, at det er en større overvejelsesproces, der ligger bag ekspresslån, for som navnet antyder, så er det jo ekspresslån – og det går altså hurtigt.

 

Det kan du bruge ekspresslån til!

Ekspresslån går ind under forbrugslån, da det primært benyttes til forbrug. Typisk er ekspresslån identificerbar i forhold til lånebeløbet – maksgrænsen kommer ikke over et par hundrede tusinde kroner. Det er dog alligevel rigtig mange penge, som du kan låne her og nu.

 

Hvad kan de penge så bruges til? Tja, der er ikke nogen bankrådgiver i et gråt jakkesæt, der overvåger hvad du bruger de penge til, da du har helt frie hænder til at benytte dem til alt. Du kan købe rejsen, som du altid havde drømt om, og du kan købe alle de gadgets, som du gerne vil have fingrene i. Så det er kun din fantasi der sætter grænserne for hvad du kan bruge et ekspresslån til, men husk nu, at du på et eller andet tidspunkt skal betale de penge tilbage.

 

Et ekspresslån har den ulempe, at det er dyrere at optage sådan et lån, end eksempelvis et godt gammeldags realkreditlån. Fordelen er selvfølgelig at det er hurtigt, og det er dig der bestemmer, når du skal bruge pengene. Du behøver ikke at fortælle nogen om hvad du skal bruge dine penge på – og det er en stor luksus i forhold til mange andre lån.

 

Optag et ekspres lån

Hvis du kan nikke ja til følgende punkter, så er ekspresslån lige noget for dig:

 

  • Jeg vil gerne have penge – hurtigt!
  • Jeg vil gerne have friheden til at vælge det, som jeg vil bruge mine penge på.
  • Jeg vil gerne rejse og købe de ting, som jeg har lyst til.
  • Jeg vil gerne undgå besværligheder, når jeg skal tage et lån.
  • Jeg vil gerne låne penge på en nem måde.

 

Har du nikket ja til ovenstående ting? Så er ekspres lån den type lån, som du skal tage. Det er nemt, hurtigt og ja, så er det et ekspres lån.