Lån 10000 trods RKI

Selvom du er registreret hos RKI eller i Debitor Registeret, er det stadig muligt at låne 10000 kroner hos flere låneudbydere på nettet. Men det er dyrt og noget af et skråplan at komme ud på.

Normalt er en registrering hos RKI eller Experian, som det hedder i dag, lig med udelukkelse fra at låne penge i banken eller hos nogle af de mange låneudbydere, du finder på nettet.

Er du i tvivl, så prøv

Men sådan behøver det ikke nødvendigvis være. For en del låneudbydere tilbyder nemlig rask væk lån til dig alligevel. Flere udbydere af kviklån tilbyder dig nemlig at låne 10.000 kroner uanset din registrering som dårlig betaler. Men de skilter ikke med det.

Så det nemmeste er at prøve at udfylde en låneansøgning og se, hvad låneudbyderen svarer dig. Start med de låneudbydere, der har de laveste årlige omkostninger (ÅOP). Så slipper du billigst, hvis de skulle acceptere din låneansøgning.

SMS lån – det virkelig dyre alternativ

Kan du klare dig med mindre end 10.000 kroner, kan du også forsøge med et såkaldt SMS lån, der optages direkte fra din smartphone. Her er renter og gebyrer oftest tårnhøje og tilbagebetalingsfristen kort. Oftest skal pengene falde efter 30 dage – og du skal betale hele lånet tilbage på en gang!

Det er et skråplan at låne 10000 trods RKI

Vi behøver næppe at lege Jan Swyrtz fra Luksusfælden og belære dig om det moralsk forkastelige i at optage lån, selvom du er registreret i RKI. Men er du først kommet i økonomisk uføre, er det svært at rette op på – og kræver oftest netop eksperthjælp.

En god start er at undersøge, hvad og hvor meget du er registreret for i RKI. Det kan du gøre online, så du behøver ikke tale med nogen om det.

 

Comments are closed.