MC lån online

Låner du til din nye motorcykel online, slipper du både for at skulle lægge udbetaling og stille motorcyklen som sikkerhed for lånet.

Drømmer du om en ny eller en brugt motorcykel, er det oftest nemmere at låne til den online end at skulle gå i banken og låne pengene.

I banken skal du som regel stille med både budget, tre lønsedler og din seneste årsopgørelse, ligesom banken næsten altid vil kræve at få pant i din motorcykel som sikkerhed for lånet. Misligholder du tilbagebetalingen af lånet, tager banken din motorcykel.

Motorcykel lån hos forhandleren

Du kan også optage lånet til din motorcykel hos forhandleren. Her lokkes der oftest med en meget lav rente og du slipper for at skulle ud og søge om lån selv. Det er langt den letteste løsning, men til gengæld er etableringsomkostningerne oftest meget højere end i banken og online – ikke mindst fordi forhandleren tjener en pæn skilling på at formidle lånet.

Oftest skal du også lægge en udbetaling på omkring 20 % af salgsprisen på motorcyklen og som i banken, kræver finansieringsselskabet pant i din motorcykel. Du skal også stadig stille med de seneste tre lønsedler og din seneste årsopgørelsen – men slipper for at skulle opstille et budget.

MC lån online

Så er det meget lettere og meget mere ukompliceret at låne til din nye motorcykel på nettet. Her kan du låne helt op til 300.000, hvilket rækker til langt de fleste motorcykler, selv en mindre Harley Davidson.

Du skal som oftest stadig stille med de tre seneste lønsedler og nyeste årsopgørelse, ligesom du skal have en vis minimumsindtægt om året og ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Men du slipper for at stille din motorcykel – eller noget andet for den sags skyld – som sikkerhed for lånet. Du skal heller ikke lægge nogen udbetaling eller stille med budget, for at blive godkendt til lånet.

Det tager heller ikke særlig lang tid – oftest kun et kvarter – at få svar på, om du kan få lov at låne beløbet og du har pengene på din konto i løbet af ganske få dage, efter lånet er blevet godkendt. Ja, oftest står pengene der allerede næste dag. Så der behøver ikke være langt fra tanke til handling.

Er renten ikke meget højere?

Oftest er renten ikke meget højere ved at låne pengene online, end hvis du låner til motorcyklen som et traditionelt forbrugslån i banken. Låner du til gengæld med pant i motorcyklen hos bank eller forhandlerens finansieringsselskab, kan du tit komme længere ned i rente, end du kan online. Men online slipper du som sagt for pantet i motorcyklen og du kan tit også afdrage lånet over længere tid, end hvis du lånte i banken eller gennem forhandleren.

Som med alle andre lån, gælder det om at se på lånets årlige omkostninger i procent (ÅOP), når du låner online. Det er en procentsats, der fortæller noget om, hvor højre renter og gebyrer, den enkelte låneudbyder lægger på dit lån. Jo lavere tallet er, jo billigere er lånet.

Så vælger du den låneudbyder, der har den laveste ÅOP, er du sikker på, at du har fundet det billigste lån til din nye motorcykel.

 

Comments are closed.