SMS Lån

SMS lån, SMS-lån, mikrolån, blankolån, minilån og mange andre lånetermer præger lånetypen SMS lån, men hos os kalder vi det altså SMS lån.

 

SMS lån er et lån, der tager lidt tid at forklare, hvis man virkelig skal sætte sig ind i det. Men skal du optage et SMS lån, så tager det ingen tid, at tage et lån. For det eneste du gør er, at du sender en SMS, og du optager lånet blot ved at sende denne SMS.

 

Lad os dog komme tilbage til det med, at forklare SMS lånet, for det lyder lidt magisk, at du bare kan sende en SMS, også modtager du penge igennem et lån den anden vej. Men faktisk er det sådan, at SMS lån fungerer. Du sender ansøgningen med en SMS, og du modtager bekræftelsen på en SMS. Dog har SMS lån udviklet sig i takt med, at internettet også er blevet populært – og du kan derfor også sende ansøgningen til lånet igennem internettet, og derefter modtage bekræftelse på din mobiltelefon.

 

Oftest sendes ansøgningen igennem internettet i dag, og du kan derefter få en bekræftelse på SMS. Når du så på et andet tidspunkt gerne vil tage et lån igen, så kan du bare sende en SMS, også har du det ønskede beløb på din konto. Du kan selvfølgelig også benytte internettet til at optage lånet, da det også er den mest populære måde, at optage lån på i dag.

 

Fordelene ved SMS lån er derfor, at du akkurat kan låne et mindre beløb hurtigt og uden at stille sikkerhed. Faktisk kaldes disse lån også for blankolån, som defineres af, at du ikke skal igennem en godkendelsesprocedure. Ulempen er, at omkostningerne ved SMS lån er høje – men det er en vurdering du selv skal lave.

 

Men lad os se lidt nærmere på både fordelene og ulemperne ved SMS lån.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Vi nævnte tidligere at fordelene ved SMS lånet er, at du kan låne et mindre beløb hurtigt, og det kan du gøre uden at stille sikkerhed. Det er en stor fordel, for når økonomien er stram sidst på måneden, kan du vælge at tage et SMS lån. Mange af de SMS lån der findes i dag, har en løbetid på blot én måned, så det er en slags ”sidste udvej”, at tage et SMS lån.

 

De små beløb som kan være op til 10.000 kroner er store nok til, at betale de sidste regninger og købe de allersidste ting, inden at lønnen triller ind på kontoen. Derfor er det som førnævnt godt, at tage et SMS lån sidst på måneden, da det er hurtigt at tage lånet, og pengene bliver overført næsten med det samme.

 

En anden fordel er også, at der ikke er nogen der overvåger dig, når du tager lånet. Du skal ikke fortælle om din økonomi, dine budgetter og hvor stor din løn er til nogen som helst – da lånet kan tages uden sikkerhed, så er det bare om at indtaste personlige oplysninger, så er du godt kørende.

 

Denne nemme tilgang til at optage et lån er noget, der har gjort SMS lånet meget populært. Det er uden tvivl det allernemmeste lån i Danmark.

 

Men hvor der er fordele, er der selvfølgelig også ulemper. Ulemperne ved et SMS lån er, at det er dyrt at optage lånet. Du betaler en høj pris for at låne pengene i en kort periode, og du skal ofte betale lånet tilbage og en stor rente oveni.

 

Tidsfristen for tilbagebetaling af lånet er omkring de 30 dage, og derfor har du heller ikke særlig lang tid til, at betale lånet tilbage. Det er også en ulempe for nogle, da du skal være sikker på, at du har pengene om ca. en måned.

 

Så når du skal til at optage et SMS lån, så er det vigtigt at du opvejer fordelene og ulemperne, men samtidig skal du også kigge på din egen situation, og vurdere hvorvidt du skal optage et SMS lån eller ej.

 

Optag et SMS lån

Hvis du har besluttet dig for at optage et SMS lån, så kan du gøre det igennem mange forskellige låneinstitutioner, da mange tilbyder små lån. Lånene bærer samme karakteristika, da de alle har en kort løbeperiode og et lille lånebeløb. Dette er selvfølgelig krydret med relativt store omkostninger i forhold til lånebeløbet.

 

Da markedet for SMS lån ser sådan ud, så er der altså frit spil på alle hylder, når du skal optage et SMS lån.