Få overblik over samlelån

Dette indhold er sponsoreret. Står du også og har svært ved, at forstå hvad samlelån er? Så kan du læse med her, hvor vi prøver at give dig et bedre overblik og forståelse for denne låntype – og om du skal vælge et samlelån, eller om det måske ikke kan betale sig for dig. 

Hvad er samlelån?

Navnet beskriver ret godt hvad et samlelån egentlig er, men det kan stadig være svært at finde hoved og hale i hvad det præcis gør for dig, som låntager eller hvis du overvejer at tage et lån. Et samlelån betyder i realiteten, at man samler alle sine lån hos en udbyder. Hvis man har mange små lån, som er spredt ved forskellige låneudbydere, skal du altså betale gebyrer for alle de forskellige lån til de forskellige udbydere. Dertil vil et samlelån være mere optimalt, så du undgår at betale dyre domme for diverse gebyrer. Et ekstra plus ved at tage et samlelån er at det bliver mere overskueligt, som låntager, at have styre på sine lån, da de er samlet ét sted – dertil er chancen for at ende ud i en uoverskuelig gæld også mindre, da overblikket bliver langt mere overskueligt. 

Skal jeg vælge samlelån, eller noget helt tredje?

Det er individuelt hvad man som låntager ønsker og har af behov, når man optager lån. Uanset hvilke lån man tager. Ved valg af samlelån, vil man som låntager ikke kun nedbringe sin gæld, men spare gebyrerne idet at der ikke er nogen provision. Dertil giver samlelån dig altså et samlet økonomisk overblik, da man kun skal have kommunikation til én låneudbyder,  og dertil har man kun ét samlet lån at forholde sig til. Så hvis du besidder flere lån, flere steder, vil et samlelån være en fordel for dig som låntager. Hvis du derimod har ét lån, så vil et samlelån ikke være nødvendigt, da du allerede har en enkelt låneudbyder, som har overblik over dit ene lån. 

Hvad skal jeg gøre for at få et samlelån?

Når først man har besluttet sig for, at et samlelån vil kunne være med til at gavne ens økonomiske overblik og situation, er det ikke så vanskeligt at komme igang. Først og fremmest skal man ansøge om et samlelån. Dette kan foregå online, hvor man udfylder et ansøgningsskema, hvori man angiver de lån som man har taget. I ansøgningen er det vigtigt, at man får noterer alle sine lån og dertil skal man også angive personlige oplysninger, så udbyderen kan vurderer dine muligheder, samt hjælpe dig bedst ind i et samlelån. 

Comments are closed.