Forskellige typer forbrugslån

Forskellige typer forbrugslån

Overvejer du forbrugslån?

Står du og mangler penge? Skal du have ny computer, er økonomien stram sidst på måneden eller vil du invitere din kæreste på drømmeferie, så er et forbrugslån måske løsningen. Fordelen med et forbrugslån er at du kan optage lån uden at stille sikkerhed. På ingen tid står pengene på din konto og låneselskaberne blander sig ikke i hvordan de bliver brugt.

Kviklån og SMS lån – nemt og effektivt, her og nu!

Et forbrugslån defineres ved at pengene går til forbrug. Det er endvidere en lånetype med en relativt enkel og hurtig ansøgningsprocess. Et forbrugslån er typisk på mellem 500 og 75.000 kr. og hos nogle selskaber kan du låne helt op til 350.000 kr. Der findes forskellige typer forbrugslån og i det følgende vil jeg kigge nærmere på de populære SMS lån og kviklån. De ligger i den lave ende beløbsmæssigt, men har den fordel at du kan have pengene på din konto indenfor meget kort tid. Det er både enkelt, fleksibelt og tilgængeligt. Du skal dog være opmærksom på at der typisk er en højere rente på forbrugslån end på andre lån fordi du ikke stiller sikkerhed for lånet.

Hvad kræves der for at få kviklån og SMS lån?

For at kvalificere dig til et forbrugslån, eksempelvis i form af SMS lån eller kviklån, skal du typisk være fyldt 18 år og ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registeret. Derudover kan der forekomme krav om at du skal være fyldt 20 år, have en fast indkomst og dansk statsborgerskab. Udlåner kræver som regel at du har et telefonnummer, nemID og en aktiv bankkonto. De specifikke krav findes i alle kombinationer og variationer, så det gælder om at undersøge markedet og finde det bedste tilbud for dig.

Fordele og ulemper ved SMS lån og kviklån?

sms laanDu kan nemt og hurtigt søge om et kviklån online. Fordelen ved kviklån er at, hvis du bliver godkendt, får du pengene her og nu. Du skal dog være opmærksom på at det er et af de dyreste lån på markedet. Læs mere om kviklån her.

Det absolut enkleste og mest populære forbrugslån i Danmark er SMS lån. Som du sikkert kan gætte ansøger du og får svar vedr. lånet via SMS, forudsat at du først er blevet godkendt hos låneudbyderen. Det er også muligt at ansøge om SMS lån online. Læs mere om SMS lån her.

Fordelen med både kviklån og SMS lån er at du kan ansøge om lånet hvor end du befinder dig, lånet godkendes hurtigt og du har pengene på din konto indenfor et par dage. Typisk kan du låne mellem 500 og 10.000 kr. Det er en praktisk måde at låne på og kan være en god løsning i eventuelle krisesituationer. Lånene har en relativ kort tilbagebetalings periode og på grund af de få krav der stilles til låntager, er det dyre lån. Det anbefales derfor at man har overblik over sin økonomi og en plan for tilbagebetaling inden man ansøger om lån.

Comments are closed.