Lån penge under 25 år – Sådan gør du

Hverken banker eller finansieringsselskaber er vilde med at låne penge ud til unge mennesker. De har sjældent særlig høj indkomst og de færreste betaler deres afdrag til tiden.

Det er naturligvis en grov generalisering, men pengefolk er forsigtige mennesker og det har aldrig skadet, at skære folk over samme kam. Men heldigvis er det ved at løsne op.

Det er blevet nemmere at låne penge, hvis du er under 25 år

Så står du som helt ung under 25 år og skal låne penge, kan du glæde dig over, at stadig flere låner penge ud til helt unge mennesker. De fleste udbyder kviklån fra du er 20 år og et par modige online finansieringsselskaber låner penge ud til helt unge på ned til 18 år. Det kræver dog, at du:

  • kan fremvise en årsopgørelse og de seneste tre lønsedler,
  • lever op til låneudbyderes minimumskrav til indtægt,
  • ikke er registreret i RKI eller Debitor Registeret.

Det er ikke anderledes end for alle andre og renten er ikke engang højere, bare fordi du er under 20 år, ligesom der heller ikke gælder særlige vilkår.

SMS lån er en anden måde at låne penge under 25 år

Skal du bruge et kortfristet lån – f.eks. til at dække hullet sidst på måneden – er et SMS lån en anden mulighed. Her skal du betale hele beløbet tilbage indenfor 30 til 60 dage. Det første lån er oftest rente- og gebyrfrit, ligesom nogle udbydere tilbyder dig at rentefri lån, hvis du tilbagebetaler hele beløbet indenfor 14 dage.

Du kan optage SMS lån fra du er fyldt 20 år. Er du under 23 år, kan du maksimalt låne op til 4000 kroner. Over 23 år kan du maksimalt låne op til 7.000 kroner på SMS lån på grund af den korte tilbagebetalingsfrist.

Comments are closed.