Lån til campingvogn

Lån til campingvogn

Lån til campingvogn – Står der ny campingvogn på ønskelisten, kan det være smart at finansiere den ved at tage et lån online. Her slipper du for at skulle lægge en udbetaling og behandlingen af låneansøgningen er væsentlig kortere end i banken.

Tidligere var det kun muligt at låne til ny campingvogn ved at gå en tur i banken eller gennem det finansieringsselskab, forhandleren repræsenterede. Prisen for en ny campingvogn var simpelthen for høj til, at du kunne klare det med et kvik- eller forbrugslån online.

lån til campingvogn

Lån til campingvogn online og slip for udbetalingen

Men sådan er det ikke i dag. Her kan du låne op til 300.000 hos de fleste udbydere af kvik- og andre forbrugslån på nettet. Det er nok til, at du kan købe dig en rigtig god brugt eller pænt stor, ny campingvogn hos de fleste forhandlere.

Fordelen er også, at du ikke behøver at lægge nogen udbetaling. Det skal du for det meste, hvis du vælger at låne pengene gennem det finansieringsselskab, forhandleren tilbyder lånet igennem.

Køber du privat eller af forhandler?

Låner du pengene online, er långiveren ligeglad med, hvad du skal bruge pengene til. Det du låner penge til, stiller du nemlig ikke som sikkerhed for lånet. Havde du skullet låne pengene i banken, havde det været anderledes.

Så havde banken skulle have pant i vognen. Derfor ser banken helst, at du køber campingvognen hos en forhandler. Så er de nemlig mere sikker på, at værdien svarer til prisen og dermed lånebeløbet. Samtidig er der også mindre risiko for, at vognen indeholder en masse skjulte fejl, så banken pludselig står med et pant, der ikke svarer til værdien af dit lån.

Tjek ÅOP før du vælger låneudbyder

Den nemmeste måde at finde det billigste lån på nettet er ved at sammenligne de enkelte finansieringsselskabers årlige omkostninger i procent (ÅOP). Tallet angiver hvor høje renter og gebyrer, der lægges på dit lån i løbet af et år. Jo lavere procenten er, jo billigere er låneudbyderen at låne penge hos.

Læs også om MC lån her.

Comments are closed.