Smartere økonomi – brug mobilen

Smartere økonomi – brug mobilen

Der er sket meget siden vores forældre eller du måske selv stod i banken hver måned med de månedlige girokort, for at betale afdrag på hus, bil og andre ting.

I dag er økonomi på mange måder blevet smartere og nemmere og mere moderne.

Hvis ikke dine faste betalinger kører over PBS, så kan du i hvert fald betale dine regninger med få klik i din netbank eller via mobilen.

Generelt er de økonomiske transaktioner blevet nemmere, men hvor nemt er det rent faktisk blevet, og hvor meget kan du gøre fra mobilen? Det får du svaret på her.

En bank – kun på mobilen

Banker har længe været tilstede på nettet, og faktisk bliver der længere og længere mellem de fysiske banker hvor du kan gå ned og sætte penge ind, tale med en bankrådgiver, eller oprette en konto.

Men nu er der faktisk også begyndt at komme banker, både til privat og erhverv, der alene kun fungerer igennem apps på din telefon

Foretag investeringer på din mobil

Investeringer er efterhånden for alle, især med de nye muligheder for at investere igennem platforme der fungerer nemt og bekvemt via mobilen.

Det er ikke kun nemt og hurtigt, men det er også blevet billigere, der findes nemlig flere platforme helt uden kurtage når du handler aktier via din mobiltelefon, og du kan komme i gang for selv helt små beløb ned til et par hundrede kroner.

Spar op til pensionen via mobilen

Din pensionsopsparing behøver ikke at være et fast beløb hver måned, med fleksible løsninger kan du gennem din mobiltelefon nemt styre hvor meget du indbetaler hver måned, hvordan de evt. skal investeres, og følge med i hvordan det hele udvikler sig.

Klik her på linket og læs mere om hvordan du nemt sparer op til din pension og styrer det hele fra din mobiltelefon.

Få den rigtige forsikring

Mange forsikringer er baseret ud fra statistikker om hvordan andre personer i din målgruppe opføre sig. Men med forsikring via mobilen kan du få meget mere målrettede og personlige forsikringer, da din adfærd nemlig kan trackes meget mere præcist. Det giver nogle helt nye og fleksible muligheder for at få skræddersyede ordninger der passer perfekt til dig.

Generelt er de mange nye og moderne løsninger der kan bruges fra mobiltelefonen kommet for at blive, de passer ind i en ung og fleksibel hverdag hvor ting hurtigt kan forandres, og der er behov for tilpasning og bekvemmelighed.

Comments are closed.