Vedligeholdelse af lejligheder og områderne omkring dem

Vedligeholdelse af lejligheder og områderne omkring dem

Er du ved at være godt træt af, der altid ligger skrald, skidt og snavs på gaderne og opgangene? Er du også træt af, at der så tit skal tømmes tagrender? Det er begrænset, hvor meget man selv kan nå og hvor meget én person kan ordne. Men beboerne stopper ikke med at komme til dig, selvom du er træt. Derfor er det på tide at hyre professionel ejendomsservice.

Rengøring af opgange

Ejendomsservice er ikke kun én service. De udfører masser af forskelligt arbejde både i og omkring lejlighederne. Dette betyder, at du aldrig mere skal bekymre dig om ulækre og snavsede opgange igen. Med professionel ejendomsservice ender du med så skinnende rene trapper, at du vil kunne slikke af dem.

Verdens bedste handyman og vicevært

Du skal heller ikke længere bekymre dig om manglende lys om aftenen. Med hjælp fra en handyman bliver pærerne på alle opgangenes lys skiftet, når der er brug for det. Det behøver ikke kun være lamper. Der kan være så meget, der sidder lidt løst eller har brug for en handymans hånd. En ejendomsservices vicevært kan samtidig tage sig af alt det udvendige som at feje gader og tømme skraldespande.

Reparation af skader

Er der vandskade i en af lejlighederne, kommer ejendomsservicen til sin fulde ret. Med hurtige hænder og stor viden tager de fat, hvor det er nødvendigt. Vandskaderne bliver fikset, tilstoppede toiletter renses og hvad du ellers kan forestille dig. 

Der er næsten intet, de ikke hjælper med. Så skynd dig at hyre noget ejendomsservice til din boligforening, før du går ud af dit gode skind. For når først beboerne begynder at komme til dig for hjælp eller med klager, så bliver der ikke tid til meget andet. Så det er bedre at lade andre mere professionelle tage sig af det hele.

Comments are closed.